2 Ağustos 2014 Cumartesi

Amway’e Üyelik ve Şartları

Amway’e üyelik 45 TL.
100 TL üzeri kargo ücretsiz.
Her networkingte olduğu gibi bunda da bir saponsor bulmak ve onun adından kaydolmak gerekli. Ülke ve yurtdışı bazında sınır yok. hangi şehirde olursa olsun kendine üye yapabiliyorsun.
3 tür kazanç stili var.
1 – üye olup giriş fiyatından kendine almak.
2 – kullandığın ürünleri tavsiye ederk sipariş girmek ve harçlık çıkarmak
3 – organizasyon kurmak.

 Organizasyon kurmak yani kendi grubunu oluşturmak.
Her networking sisteminde olduğu gibi girdim daha ilk aydan milyonlar kazanacağım gibi bir hayale kapılmayın. Ne kadar çalışırsanız o kadar kazanç elde edersiniz.
Amwayde ilk üyelere özel bir avantaj var.
Her ürünün bir puanı var… 3-5…
ilk siparişinizde 100 puanlık ürün girerseniz ekstra %10 indirim
200 puanlık ürün girerseniz ekstra %20 indirim kazanmaktasınız.
Amwayde kar marjı giriş fiyatından %30… Yani 130 TL de 30 TL kar ediyorsunuz.
Amway nakit çalışmaktadır. Ya internetten siparişi girdiğiniz dakika kredi kartıyla ödeme yaparsınız. Ve yahut Garanti bankasından Amway hesabı açtırıp oraya sipariş tutarı kadar para yatırıp sonra sipariş verirsiniz…
Her ay ayın 1 iyle – 30 u arasında grubunuzla birlikte yaptığınız puanlar  toplanır ve size prim olarak geri döner.
LOC en çok bilinen ürünüdür. Bunun haricinde ürün yelpazesi 800 ü aşkındır. Cilt bakım ürünlerinden, makyaja, ağız bakım ürünlerinden, saç bakımına, erkek bakım ürünlerinden, vitaminlerine, su arıtma cihazına ve tencere setinden makarnasına kadar bir çok ürün mevcuttur.
Peki Amway a nasıl üye olacaksınız. Amwaya üye olmak için bir Amway Serbest Girişimcisi tanımanız gerekmekte Amway üyeliklerini Amway Serbest girişimcileri yapmaktadır. eğer bir serbest girişimci tanımıyorsanız size bu konuda yardımcı olabiliriz. bizimle iletişime geçin size yardımcı olalım.
aşağıda vermiş olduğumuz linkten kendinizde bilgilerinizi doldurarak Amway müşteri yada serbest girişimci kaydı yapabilirsiniz ancak kaydınızı serbest girişici olarak yaparsanız 10 gün içinde alışveriş yapmak zorunluluğu bulunaktadır ayrıca amway serbest girişimci formunuzu indirip amwaya kargo ile 1 ay içinde göndermeniz gerekmektedir yoksa kaydınız düşer oyüzden kayıt yapmadan önce vermiş olduğumuz linkten yada bu sayfadan bize ulaşmanızı ve tedaylı bilgi almanız tavsiye ederiz .
Çoğu kişi iş olarak yapmak istemez kullanıcı kalmak ister ama ürünleri her zaman bulamaz o yüzden bizim size tavsiyemiz serbest girişimci olarak kaydınızı yaptırıp kendi evinizden internet üzerinden ürünlerinizi kimseye gerek kalmadan yani aracı olmadan evinizin rahat ortamında internet üzerinden almanızdır. Amway Müşterisi yada serbest girişimcisi olmak yada ürünleri incelemk için aşağıdaki linki tıklayın. saygılar.

http://www.amway.com.tr/user/unutmayeter69
http://www.amway.com.tr/user/unutmayeter69
http://www.amway.com.tr/user/unutmayeter69
http://www.amway.com.tr/user/unutmayeter69
http://www.amway.com.tr/user/unutmayeter69

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder